Ontbijtwinkel

Welkom bij de ontbijtwinkel van Ontbijtservice Spijkenisse

Kijk hieronder lekker, en zoek uit welk ontbijt het beste past bij de persoon waarvoor u wil bestellen en maak een reservering via het reserveringsformulier. Mocht u nog iets extra’s willen doen kunt u bij ons ook extra cadeau artikelen bestellen welke dan meegeleverd worden met het ontbijt.

ALS U EEN KEUZE HEEFT GEMAAKT KUNT U ONDERAAN DE PAGINA KLIKKEN OM TE BESTELLEN !!

Basis Ontbijt
Roomboter croissant, wit of bruin  broodje, luxe broodje, cracker, beschuitje,  ontbijtkoek, boter, jam, zoetigheden,  kaas, ham, gekookt ei, koffie, thee, jus d’orange, fruit.

1 pers. € 22,50
2 pers. € 40,00

Luxe Ontbijt
Het luxe ontbijt heeft dezelfde items in de mand als het basis ontbijt, maar wordt uitgebreid met extra beleg, gerookte zalm en 2 soorten vissalades.

1 pers. € 26,75
2 pers. € 48,50

Romantisch Ontbijt
Het romantische ontbijt heeft dezelfde items in de mand als het luxe ontbijt, maar wordt uitgebreid met leuke variërende romantische artikelen en een zijden roos.

1 pers. € 30,00
2 pers.
€ 55,00

Champagne Ontbijt ( met Cava )
Het champagne ontbijt heeft dezelfde items in de mand als het luxe ontbijt, maar wordt uitgebreid met een baby del kaasje, fles heerlijke Cava en een geur kaars.

1 pers. € 37,50
2 pers. € 70,00

Sarah / Abraham Ontbijt
Het sarah of abraham ontbijt heeft dezelfde items in de mand als het luxe ontbijt, maar wordt uitgebreid met variërende 50 jaar artikelen. (bij 2 pers. zit er voor 1 pers. items in de mand)

1 pers. € 35,00
2 pers. € 54,00

Kinder Ontbijt
Roomboter croissant, wit of bruin  broodje, ontbijtkoek, boter, jam, zoetigheden, pindakaas, gekookt ei, jus d’orange of fristi of chocomelk, fruit. Elk kind een eigen Kids Box.

1 pers. € 13,50
2 pers. € 27,00

Valentijn Ontbijt
Het Valentijn ontbijt heeft dezelfde items in de mand als het basis ontbijt, maar wordt uitgebreid met leuke variërende Valentijn verrassingen.
Kan ook uitgebreid worden met persoonlijke items.

1 pers. € 29,00
2 pers. € 58,00

Paas Ontbijt
Het paas ontbijt heeft dezelfde items in de mand als het basis ontbijt, maar wordt uitgebreid met leuke variërende paas artikelen.

1 pers. € 29,00
2 pers. € 58,00

Moederdag / Vaderdag Ontbijt
Het moederdag  of vaderdag ontbijt heeft dezelfde items in de mand als het basis ontbijt, maar wordt aangekleed met leuke & lekkere verwen artikelen. (bij 2 pers. zit er 1 pers. items in.)

1 pers. € 29,00
2 pers. € 58,00

Sinterklaas Ontbijt
Speciaal voor de kleintjes hebben we een Sinterklaas ontbijt. Het kinderontbijt wordt aangekleed met leuke verrassingen. (Elk kind krijgt een Kids Box.)

1 pers. € 17,00
2 pers. € 34,00

Kerst Ontbijt
Het kerst ontbijt heeft dezelfde items in de mand als het luxe ontbijt, maar wordt aangekleed in traditionele kerstsferen. Kan ook uitgebreid worden met persoonlijke items.

1 pers. € 29,00
2 pers. € 58,00

 

BESTELLEN VAN EEN ONTBIJT.